Чоловік вбив вагітну продавщицю магазина за пляшку пива

Співробітники міліції у Миколаївській області затримали 50-річного чоловіка, який підозрюється у вбивстві 26-річної вагітної продавщиці магазина у одному з сел області. Про це повідомили у секторі зв’язків з громадськістю УМВС України в Миколаївській області.

Як йдеться у повідомлені, до чергової частини Миколаївського РВ УМВС надійшло повідомлення від власниці магазину, що знаходиться у одному з селищ району, про те, що у приміщенні торгівельної зали знаходиться її 26-річна продавчиня з чисельними травмами голови.

На місце події прибула слідчо-оперативна група райвідділу міліції. Як стало відомо під час проведення слідчих дій, загибла, маючи на вихованні двох маленьких дітей та будучі вагітною, влаштувалася на роботу продавцем та перебувала на випробувальному строку.

"На третій день роботи, опівдні, коли у магазині не було людей, до приміщення увійшов чоловік. Ірина, привітавшись з незнайомцем, запитала, що його цікавить, але чоловік, не реагуючи на жінку, дістав з холодильника пляшку пива та повідомив останню, що бере її у борг. Ірина навідріз відмовила та попрохала покласти товар на місце. Натомість чоловік спочатку відштовхнув жінку до прилавку та, погрожуючи фізичною розправою, намагався піти з приміщення. Але продавець все ж таки забрала пляшку з рук чоловіка. Розлючений незнайомець вийшов з торгівельної зали та за мить повернувся, тримаючи в руках молоток. Погрожуючи жінці розправою, він вдарив ним по прилавку, від чого молоток зламався. Це ще більше розлютило чоловіка і він, взявши держак від лопати, який знаходився як товар у торговельній залі, почав бити жінку ним по голові. Вже після другого удару жінка втратила свідомість та впала на підлогу, але нападнику цього було замало і він продовжував наносити їй удари.

Лише коли кров потерпілої почала заливати підлогу, він зупинився. Він підійшов до каси, забрав гроші та, переступивши через свою жертву, пішов геть", - йдеться у повідомлені правоохоронців.

Отримані поранення жінки були несумісні з життям і через дві доби, не приходячи до свідомості вона померла у лікарні.

Правоохоронці встановили особу підозрюваного та затримали його в обласному центрі при спробі виїхати за межі області. Затриманим виявився 50-річний мешканець іншого регіону України, який свого часу проживав у цьому селі та приїхав погостити до родичів.

Наразі слідчим відділенням Миколаївського райвідділу УМВС України в Миколаївській області розпочато кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 121 КК України "Нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого" та ч.4 ст.187 "Розбій". Стосовно затриманого обрано запобіжний захід - утримання під вартою.

Джерело: УНН

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.