На Іршавщині триває операція "ялинка" (ФОТО)

Міліціонери Іршавського РВ УМВС напередодні Новорічних та Різдвяних свят проводять профілактичні заходи у рамках спецоперації «Ялинка». Головною метою, як розповів на інструктажі заступник начальника Іршавського РВ УМВС підполковник міліції Федір Петер, є забезпечення належної охорони громадського порядку й безпеки громадян під час святкування новорічних та різдвяних свят, своєчасне вжиття попереджувальних заходів щодо недопущення несанкціонованої вирубки і реалізації хвойних дерев, торгівлі у заборонених місцях ялинками.

 

Іршавським РВ УМВС було організовано відпрацювання на ринках м. Іршава с.Сільце, с.Білки та с.Ільниця. Дільничними інспекторами міліції на ринку м. Іршава до адміністративної відповідальності за ст.160-2 КУпАП України (Незаконна торговельна діяльність) було притягнуто громадянина, який без належних документів продав ялинки. Дане діяння тягне за собою накладення штрафу від 5 до 25 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією цих товарів і виручених грошей.

Приватні підприємці, які торгують ялинками часто залишають після себе купу сміття, також не залишились поза увагою дільничних інспекторів міліції. Таким чином у м. Іршава та с. Ільниця були притягнуті двоє приватних підприємців до адміністративної відповідальності за ст.152КУпАП України (порушення правил благоустрою територій міст та інших населених пунктів), які після торгівлі ялинками залишили сміття. Дана стаття тягне за собою попередження або накладення штрафу на громадян від 1 до 3 неоподаткованих мінімумів доходів громадян.

 

 

 

Віта Горзов, Іршавський РВ УМВС

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.