Міліція Закарпаття розшукує грабіжників

Напередодні Нового року в Хусті стався пограбунок. Неподалік від місцевого вокзалу до 38-річного місцевого мешканця причепилися невідомі. Побивши свою жертву, грабіжники забрали гроші в сумі 550 гривень. Потерпілий звернувся за допомогою в міліцію. Одного з грабіжників—17-річного хустянина вже затримано, його подільників розшукують.

 

Розшукує міліція й грабіжника, який напав в Ужгороді на вулиці на 56-річну перехожу й відібрав від своєї жертви сумочку, в якій були гроші в сумі понад двісті доларів, триста гривень, кілька євро, банківська картка та паспорт.

 

Іншою жертвою грабіжників став 18-річний житель с.Дерцен Мукачівського району. Хильнувши зайвого, хлопчина повертався додому зі святкування Нового року, на вулиці його перестріли невідомі зловмисники, й скориставшись безпорадним станом п′яного молодика, відібрали від нього куртку, кросівки та мобільний телефон. Грабіжників розшукує міліція, хоча потерпілий був настільки п′яний, що навіть не зміг описати зовнішність своїх кривдників…

 

Робили на свята біду й злодії. Так, у квартиру жінки-підприємця з Мукачева проникли за її відсутності шляхом підбору ключа до вхідних дверей невідомі зловмисники й викрали гроші в сумі 23 тисячі гривень, триста доларів і мобільний телефон. Виявивши пропажу грошей, господиня звернулася за допомогою в міліцію й крадіїв розшукують.

 

22-річний киянин приїхав зустрічати Новий рік до Ужгорода. Відпочивав із друзями в одному з нічних клубів обласного центру, де мав необережність залишити без нагляду свою шкіряну куртку вартістю п′ять тисяч гривень. Чим і скористався невідомий зловмисник, якого тепер розшукують.


Джерело:УМВС України в Закарпатській області

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.