"Щипачі" повернулись в маршрутки Ужгорода

Як свідчить досвід, на свята активізуються злодії, зокрема й кишенькові. Особливо пильним слід бути під час проїзду в переповненому громадському транспорті, де в час пік промишляють злодії.

 

Якщо ви маєте при собі велику суму, то ліпше тримати її у внутрішній кишені, а не в сумці. Інакше можете стати легкою здобиччю крадія. Так, жителька Ужгородщини їхала зранку на роботу в ужгородській маршрутці й тримала в руках поліетиленовий кульок, в якому був гаманець з грошима в сумі понад 2200 гривень. Невідомий зловмисник так спритно потягнув гаманець, що потерпіла навіть нічого не відчула…

 

Інша жителька Ужгородського району їхала зранку в міській маршрутці на роботу, й від неї поцупили з сумочки гаманець, в якому були гроші в сумі двісті гривень, золотий ланцюжок, паспорт і банківська зарплатна карточка. Сума заподіяних збитків склала дві тисячі гривень.

 

Не поталанило й молодій ужгородці, котра їхала зранку в маршрутці на роботу. З сумочки жінки спритний злодій витягнув гаманець з грошима в сумі 150 гривень і золотим ланцюжком. Усі потерпілі звернулися з заявами в міліцію й крадіїв розшукують. Водночас міліціонери вкотре радять громадянам бути обережними під час проїзду в громадському транспорті.

 

Джерело:УМВС України в Закарпатській області

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.