Міліціонери Закарпаття вилучають з незаконого обігу марихуани

У святкові дні на вулицях населених пунктів краю побільшало правоохоронців, які не тільки забезпечують безпеку громадян, але і розкривають та профілактують різноманітні злочини й правопорушення. Зокрема, затримують наркоділків.

 

Так, вечірньої пори на вулиці Ужгорода працівникам міліцейського відділу по боротьбі з наркотиками попався підозрілий перехожий, якого зупинили для перевірки й доставили в міськвідділ. Там знайшли в кишені куртки затриманого 28-річного ужгородця поліетиленовий пакет із 8 грамами марихуани.

 

На вулиці Мукачева правоохоронці затримали за скоєння адмінправопорушення 21-річного жителя Іршавщини, який сам видав міліціонерам дві коробки з-під сірників з 15 грамами марихуани. На запитання, звідки в нього «травка», хлопчина зізнався, що придбав її в свого односельця. Коли в оселю 24-річного підозрюваного навідалися правоохоронці, то знайшли в шафі приймальної кімнати й вилучили сім грамів марихуани в паперовому згортку. На наркоділків тепер очікує кримінальна відповідальність за незаконне зберігання й збут наркотиків.


Джерело:УМВС України в Закарпатській області

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.