На свята міліціонерам довелось втихомирювати п'яних бешкетників

 Два випадки фізичного опору законним діям працівників міліції маємо за минулі вихідні в Мукачеві. Так, у Мукачівський міськвідділ звернулася за допомогою жителька міста, яка повідомила про те, що погрожуючи фізичною розправою її вигнав з дому син. 

На місце пригоди прибув патрульний наряд, однак поява людей у формі аж ніяк не вгамовувала сімейного дебошира. Навпаки, 28-річний розлючений молодик накинувся на правоохоронців з нецензурною лайкою, став хапати їх за формений одяг і ударив одного з міліціонерів кулаком в обличчя. Дебошира затримали й доправили у відділок міліції для складання відповідного протоколу.

 

Розперезався і 44-річний житель Мукачева, який теж хильнув зайвого. На вулиці міста вечірньої пори патрульний наряд помітив автомобіль «Деу», водій якого порушив правила дорожнього руху — проїхав на червоний сигнал світлофора. Коли порушника наздогнали й зупинили патрульні, той почав нецензурно лаятися, чіплятися за форму й побив одного з міліціонерів. Як і в попередньому випадку, стосовно нього були застосовані заходи фізичного впливу. Водія доставили на освідчення на предмет вмісту алкоголю в лікарню, після чого склали відповідний адмінпротокол. Тепер на обох мукачівських хуліганів очікує відповідальність за опір працівникам міліції.

 

УМВС України в Закарпатській області

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.