Най гучніші ДТП Закарпаття за 2012 рік (ФОТО)

ДТП, слово, котре в житті сучасної людини зустрічаєтья дуже часто, адже в тій чи іншій степені воно торкалося кожного. Дорожньо-транспортні пригоди класифікують за видами і за ступенями тяжкості наслідків. Розрізняють 9 видів ДТП. Згідно зі статистикою в ДТП гине більше людей, ніж на війнах.

На Закарпатті кожен рік зростає кількість ДТП за участю не тверезих водіїв та інших участників дорожнього руху, не був винятком і минулий 2012 рік.

Згідно опитанням, котре провела наша редакція, ми отримали такі результати:

Ви дозволите собі випити за кермом?

Так - (15.79%)

 

Ні - (54.39%)

 

Я завжди бухаю за кермом - (17.54%)

 

Я не водій - (12.28%)


в опитувані в'яло участь понад сто чоловік.


Вже станом на 4 січня року року дракона на території Закарпатської області трапилося 8 дорожньо-транспортних пригод, у яких семеро людей зазнало травм та одна померла на місці пригоди.

 

ДТП за участю трьох авто, яке трапилось на Ужгородщині 19.01.2012. В наслідок аварії водій «Mercedes-Benz С200» зазнав травм.


Дорожньо-транспортна пригода в областному центрі: двоє людей у лікарні. Подія трапилась 20.0112.


28 січня відбулась аварія, яка сколихнула все Закарпаття. На пішохідному переході у селі Ракошино загинув 13-ти річний школяр.


В результаті дорожньо-транспортної пригоди один із пасажирів автобусу загинув на місці ДТП, ще дев'ятеро перебувають у лікарні. ДТП трапилось в Свалявському районі другого лютого.


5 лютого на Виноградівщині зіткнулись «ВАЗ 2107» та «Mercedes-Benz 123», внаслід чого двоє людей загинуло, ще двоє у лікарні.


13 лютого на Іршавщині водій не впорався з керуванням та з'їхав з дороги в річку. Чоловік загинув на місці ДТП.


14 лютого в День закоханих в обласному центрі дві автівки зіткнулись "лоб в лоб". Наслідком ДТП стало четверо травмованих.


Одне з самих скандальних ДТП року, котре сталось 19 березня в Ужгороді. Водій мотоцикла, який зіткнувся з джипом загинув на місці.


22 квітня на Виноградівщині трапилось ДТП з фатальними наслідками за участю працівника прокуратури.


6 травня сталось потрійне ДТП у Ужгороді: двоє людей травмовано.


ДТП трапилось 8 травня в Ужгороді. Внаслідок ДТП 37-річний водій загинув на місці.\


Про це ДТП говорила вся Україна. 25 травня в Ужгороді відбулося зіткнення автомобіля марки «Toyota RAV 4» та квадроциклу «CAN-AM», за кермом котрого був неповнолітній, та знаходились двоє пасажирів-школярів. Всі троє дітей з тяжкими травмами були доставлені до лікарні.


1 червня ДТП на Виноградівщині: одна людина загинула, вісім травмовано.


3 червня на об'їздній дорозі Ужгороду в аварію потрапив автомобіль «BMW-520». В наслідок дорожньо-транспортної пригоди водій та 17-річний пасажир загинули.


5 червня на Воловеччині в ДТП потрапили «BMW» та «Daewoo Nexia», в результаті якого водій «Daewoo Nexia» загинув.


Потрійне ДТП трапилось 18 червня у Хустському районі: четверо людей у лікарні.


26 червня в Ужгородському районі п'яний водій таксі скоїв наїзд на двох пішоходів. В результаті наїзду двоє пішоходів з тілесними ушкодженнями опинилися у лікарні.


21 липня трапилось ДТП в обласному центрі Закарпаття, котре деякі впливові чиновники намагались приховати, але завдяки рішучим діям редакції "Анонс Закарпаття" про цю пригоду дізнались далеко за межами Закарпаття.


23 липня в Хустському районі перекинувся рейсовий автобус. Внаслідок пригоди одинадцять пасажирів автобуса, троє із яких діти 7-10 років, отримали тілесні ушкодження та доставлені до районної лікарні.

 

23 липня на Тячівщині перекинувся вантажний автомобіль «Урал». В результаті даної дорожньо-транспортної пригоди 15-річний пасажир автомобіля від отриманих травм помер на місці та ще троє пасажирів з тілесними ушкодженнями були госпіталізовані в травматологічне відділення лікарні.


25 липня на Мукачівщині відбулась скандальна дорожньо-транспортна пригода за участю нетверезого священнослужителя.


2 вересня в Хусті у ДТП потрапив автомобіль «Ford Fusion». В результаті дорожньо-транспортної пригоди 21-річний пасажир залишився без обох нижніх кінцівок.


5 жовтня в  Мукачеві студент не впорався з керуванням автомобіля «BMW». Водій загинув на місці.


З 7 на 8 жовтня в Мукачеві автомобіль «ВАЗ-21099» зіткнувся з мікроавтобусом «Mercedes Sprinter». В наслідок ДТП водій ВАЗу загинув на місці.


7 листопада ДТП у Хустському районі: одна людина загинула, ще троє госпіталізовано.


19 листопада в Хусті сталась трагедія за участю п'яного водія. Винуватцем дорожньо-транспортної пригоди на об’їзній дорозі міста Хуст, внаслідок якої загинули мати з дитиною, виявився керівник Хустської філії ПАТ "Закарпатгаз" Павло Нагірний.


22 листопада біля Виноградова в ДТП потрапили військовослужбовці. У результаті дорожньо-транспортної пригоди водій та один пасажир від отриманих травм загинули на місці.


1 грудня в Ужгороді трапилось ДТП за участі двох японських іномарок Toyota Camry та Mitsubishi Lancer. Деякі учасники ДТП  потрапили на лікарняні ліжка.


14 грудня в Ужгороді зіткнулись автомобілі «Opel» та «ВАЗ 2121». Внаслідок ДТП водій «Ниви» загинув.


16 грудня в Мукачівському районі в наслідок дорожньо-транспортної пригоди 8 осіб опинилося у лікарні, четверо з них діти.


У Мукачівському районі зіткнулися ВАЗ та Audi. В результаті зіткнення водій та 16-річний пасажир Audi з тілесними ушкодженнями були госпіталізовані до лікарні, водій ВАЗу до реанімаційного відділення.


21 грудня на Воловеччині в ДТП потрапили два іноземця. Учасники ДТП отримали травми різних ступенів.

 

Олександр Веремієнко,

"Анонс Закарпаття"

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.