Правоохоронці Закарпаття вилучають незаконну зброю

Рахівські правоохоронці, маючи відповідну оперативну інформацію, затримали в лісовому урочищі поблизу с.Лазещина Рахівського району озброєного чоловіка. 44-річний житель цього села ніс на плечі нарізний мисливський карабін «Маузер» із оптичним прицілом. Зброя ця виявилася незареєстрованою. Зі слів самого селянина, цей карабін він буцімто знайшов торік у лісі й переховував у дуплі дерева, а тепер ніс додому… За незаконне поводження зі зброєю на рахівчанина очікує передбачена законом відповідальність.

 

Має проблеми й 22-річний міжгірець. Коли в його оселю навідалися міліціонери, то знайшли на столі в спальні сірникову коробку з 15 патронами калібру 5,6 мм до малокаліберної рушниці. При цьому хлопець не є зареєстрованим власником зброї.

 

Вечірньої пори на вулиці селища Ясіня Рахівського району дільничні зупинили для перевірки документів 23-річного місцевого жителя. Коли затриманого доставили у відділок міліції для складання адмінпротоколу, то там під час особистого огляду знайшли в нього у внутрішній кишені куртки штик-ніж. Навіщо ця холодна зброя знадобилася хлопчині на вулиці, тепер з′ясовується.


Джерело:УМВС України в Закарпатській області

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.