В Хусті відбілась "безпредєлна" бійка

Учора ввечері до медиків Хустської ЦРЛ по допомогу звернувся 34-річний житель міста Хуст. Причин для надання медичної допомоги у нього було чимало: відкрита непроникаюча черепно-мозкова травма, струс головного мозку, перелом кісток склепіння черепа, забій мозку важкого ступеню. Вже у приміщенні лікарні чоловік втратив свідомість і його помістили на лікування в реанімаційне відділення ЦРЛ.

 

Від дружини постраждалого правоохоронці цінної інформації отримати не змогли. З її слів стало зрозуміло, що ще 15 січня її чоловік пішов із дому в невідомому напрямку та без жодних пояснень, а повернувся додому вже вночі 16 січня побитим та не надто тверезим. Він просто ліг спати, а коли згодом відчув себе погано, звернувся по допомогу медиків.

 

Насправді ж, як вдалося з'ясувати міліції, згадані травми хустянин отримав в одному із більярд-клубів міста, що знаходиться на вулиці Островського. Через алкоголь між ним та ще двома 29-річними чоловіками виникла сварка і ті, недовго думаючи, напали на жертву. Удари йому наносили руками та ногами. Одного із чоловіків уже затримали та допитали, однак жодних запобіжних заходів проти нього не застосовували. Інший молодик поки що знаходиться у розшуку.

 

Новини Закарпаття

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.