Грабіжників малолітнього колядника розшукали іршавські правоохоронці

У перший день Різдва до чергової частини Іршавського райвідділу зателефонував батько малолітнього Василька з с.Ільниця, про те що двоє невідомих зловмисників, погрожуючи його синові предметом схожим на ніж, силоміць відібрали від нього гаманець, у якому знаходилися гроші у сумі 500 гривень.

 

На місце пригоди одразу виїхала слідчо-оперативна група райвідділу, яка даний злочин задокументувала. Цей випадок було занесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

 

Хлопчик до новорічних та різдвяних свят ретельно готувався, вивчив традиційні колядки та звичаї, а у Святвечір пішов колядувати до своїх родичів, сусідів. За вечір він заколядував 500 гривень, які зберігав у гаманцеві та носив при собі.

 

Наступного дня Василько за сільським звичаєм пішов ще повіншувати добрим сусідам. В цей же час за колядником спостерігали двоє зухвальців. На вулиці у безлюдному місці зловмисники підійшли до Василька, пригрозили йому предметом схожим на ніж та відібрали всі гроші.

 

Василько прийшов додому і про все розповів своєму батькові, який і викликав міліцію.

 

Співробітники сектору карного розшуку Іршавського райвідділу старші лейтенанти міліції Степан Вовканич та Олександр Трикур одразу після повідомлення батька розпочали пошуки грабіжників. Розшуковики опитали чимало односельчан хлопчика, перевірили «підоблікових». У результаті ними було отримано інформацію стосовно 15-річних місцевих парубків із малозабезпечених та неблагополучних сімей.

 

Оперативникам невдовзі вдалося затримати підозрюваних. Відкрито кримінальне провадження за ст. 186 Кримінального кодексу України (Грабіж).

 

Віта Горзов

Іршавського РВ УМВС

 

На фото: оперуповноважені СКР Іршавського РВ УМВС ст.л-нт міліції Степан Вовканич, ст.л-нт міліції Олександр Трикур

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.