В Україні затримали російського «злодія в законі»

Громадянин Росії, «злодій в законі» Омар Бекаєв у п’ятницю був екстрадований з України у РФ.

 

"Сьогодні за межі нашої держави екстрадований впливовий "злодій в законі", відомий у кримінальних колах за прізвиськом Омар Уфимський. За кордоном його вже давно чекали наші колеги", - йдеться у повідомленні ГУБОЗ МВС України.

 

Із посиланням на інформацію заступника начальника ГУБОЗ МВС України Віталія Стрижака у повідомленні наголошується, що згідно з вироком Міщанського районного суду Москви у Росії Бекаєва чекає 7,5 років позбавлення волі з відбуттям покарання у виправній колонії суворого режиму.

 

Злодій в законі Омар Бекаєв, відомий під прізвиськами Омар Уфимський і Дядько, 22 січня вийшов на свободу в Одесі, проте відразу ж був затриманий співробітниками одеського УБОЗ МВС для проведення екстрадиції до Росії.

 

Нагадаємо, керівник грузинського агентства журналістських розслідувань Репутація Гіга Ліпартеліані у прямому ефірі ТВі розповів про те, хто замовив вбивство кримінального авторитета Аслана Усояна. За словами журналіста, у смерті Діда Хасана винен прем’єр-міністр Грузії Бідзіна Іванішвілі.

 

Джерело: Lenta.ru

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.