Міліція Берегова затримала рецидивистів

Наприкінці січня в чергову частину Берегівського райвідділу міліції надійшло повідомлення від жителя Берегова про те, що вночі в його незачинене гаражне приміщення залізли невідомі зловмисники й викрали флекс, дриль, порожній газовий балон та два домкрати. Сума заподіяних господареві збитків склала близько 1000 гривень.

 

Як встановили правоохоронці, крадіжку з гаража потерпілого скоїли два жителі Берегова віком 50 та 35 років, обидва раніше судимі. Обох їх затримано, вони зізналися в скоєнні крадіжки, речові докази вилучено.

 

З аналогічною заявою в райвідділ міліції звернувся 38-річний громадянин. Заявник повідомив про те, що на подвір′я його будинку в Берегові через незамкнені ворота проникла ввечері невідома особа й викрала з салону незачиненого автомобіля «ВАЗ-2107» дитячий візок вартістю майже п′ять тисяч гривень.

 

Як встановили працівники міліції, дану крадіжку скоїв 20-річний раніше судимий мешканець Берегова Карло, який визнав свою вину. Встановлюється місце знаходження викраденого візка, який злодій встиг продати. За даним фактом розпочато кримінальне провадження.

 

Як бачимо, в обох випадках самі потерпілі халатно поставилися до збереження власних цінностей, не зачинивши на ніч ворота, гараж та автомобіль, що лише полегшило роботу крадіям. Але й міліція зі своїм завданням по розкриттю обох злочинів впоралася, й тепер всі три колишні «зеки» знову опиняться за знайомим їм колючим дротом…

 

Володимир ПУКАНИЧ,

Берегівський РВ УМВС

 

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.