Прокуратура зареєструвала кримінальне провадження за фактом смертельного ДТП під Мукачевом за участі працівника міліції

13 лютого, близько 6.40 ранку під Мукачевом сталося смертельне ДТП. За попередніми даними, 49-річна жінка, яка їхала на велосипеді у бік Мукачева, неподалік пішохідного переходу переїжджала трасу поперек. Водій автомобіля Skoda Fabia, який направлявся також у бік Мукачева, не зміг уникнути зіткнення з нею. Збита жінка опинилася на смузі зустрічного руху, де на неї наїхала вантажівка. Жінка загинула на місці.

 

За свідченням водія вантажівки, він побачивши тіло на дорозі, різко загальмував. У результаті – автомобілі, які рухалися позаду протаранили його авто.

За кермом Skoda Fabia був керівник одного з райвідділів міліції.

На місце події негайно виїхали прокурор міста Мукачева Руслан Біловар разом із заступниками та слідчо-оперативною групою.

На даний час, у всіх потерпілих відібрано кров на аналіз для визначення вмісту алкоголю. Медиками буде встановлено тяжкість травм отриманих учасниками ДТП.

Наразі, прокуратурою міста Мукачева у Єдиний реєстр досудових розслідувань вже внесено дані про вказане ДТП з попередньою кваліфікацією кримінального правопорушення передбаченого ч. 2 ст. 286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо це спричинило смерть потерпілого або заподіяло тяжке тілесне ушкодження, - караються позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років).

 

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.