В Ужгороді "вгашений" таксист громив все що бачив

Вітрини та автомобілі на площі Шандора Петефі в Ужгороді цієї ночі трощив мешканець Ужгородського району, 1975 року народження.

 

Про це інтернет-видання Закарпаття онлайн ексклюзивно повідомила речник закарпатської міліції Анна Трофімчук.

 

За її інформацією, чоловік, що справді перебував у неадекватному стані, розтрощив стільцем вітрину магазину "Зіна" та ТРЦ Leon, а перед тим -- ще й вікна в обласній лікарні, власне -- в обласному морзі.

 

Станом на цей час у міліції зареєстровано 6 заяв від власників пошкоджених транспортних засобів. Однак, за інформацією правоохоронців, пошкоджено було близько 11 авто. Саме тому правоохоронці просять зголоситися інших власників автомобілів, що постраждали -- у такому випадку інцидент буде кваліфіковано не як просто хуліганство, а як умисне пошкодження майна.

 

Бешкетника затримали міліціонери, які почули звук скла, що розбивається. Після затримання його було освідчено на вміст алкоголю в крові -- попередньо у нього було зафіксовано важкий ступінь алкогольного опяніння. Після освідчення у міськвідділі міліції від нього було взято пояснення. Оскільки попередньо злочин було кваліфіковано як легкий, після отримання пояснень його відпустили.

 

Інформацію про злочин занесено в Єдиний реєстр досудових розслідувань.

 

За інформацією Закарпаття онлайн, злочин скоїв Олег Хитрюк, що працює таксистом


 Закарпаття онлайн

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.