В Хусті міліція розганяє порушників ПДР

 В останні зимові дні мешканці міста Хуст та гості спостерігають, що місто готується до проведення ремонтних робіт на вулицях, приватні підприємці розпочинають займатися реконструкцією своїх магазинів тощо. У зв’язку з початком ремонту на вул.Волошина, напрямок руху автомобілів у місті дещо змінився. На деяких вулицях міста, а саме: вул.Корятовича, Карпатської Січі та Майдані Незалежності рух транспорту став удвічі інтенсивніший. Майже вся вулиця К.Січі з обох сторін закладена автомобілями, що не давало змогу автомобілям рухатися у своїх напрямках та громадянам переходити дорогу.

 

Як повідомив очільник хустської міліції полковник Василь Турдай, причиною цієї проблеми в місті стали водії, які ускладнюють дорожній рух і створюють пробки, паркуючи автомобілі поза позначеними ділянками або ж на нешироких вулицях. Працівниками ДАІ складено близько двох десятків протоколів про адміністративне правопорушення за ст.122 ч.1 КУпАП «Стоянка та зупинка заборонена», яка передбачає штраф у розмірі від 255 до 340гривень. Також виявлено ряд інших правопорушень.

 

Аби розвантажити вулиці міста від автотранспорту, за дорученням начальника міськвідділу міліції на вулиці Капатської Січі щоденно з 7-ї години ранку до 18-ї вечора патрулюють наряди працівників Хустського МВ УМВС.

 

Агнеса КУРТЯК, Хустський МВ УМВС

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.