Мисливців за металом "накрив" помічник дільничого

 Крадіжки виробів з металу й надалі залишаються одними із найбільш поширених видів злочинів. Ласі до легкої наживи злодії тягнуть все, що можна продати--від домашніх пожитків до електрокабелів та іржавого залізяччя. Нещодавно під час обходу адміністративної дільниці помічник дільничного інспектора Ужгородського МВ УМВС старший сержант міліції Сергій Бонь побачив двох чоловіків, які з чимось поралися. Підійшовши ближче, міліціонер виявив, що вони намагаються демонтувати та викрасти засувки з надземної теплотраси. Чоловіки навіть не намагалися втекти, адже не раз потрапляли в поле зору правоохоронців, тож ті вже їх добре знають.

 

Обидва тривалий час ведуть антисоціальний спосіб життя, пиячать, ніде не працюють, а заробляють на життя, вишукуючи свою здобич у підвальних приміщеннях місцевих жителів, на вулицях. Збирають все, що потрапляє на очі: металеві вироби, пляшки, папір та інше. От і тепер хотіли заробити на металобрухті, та їх заробіток швидко припинив правоохоронець. Тепер замість зароблених «важкою працею» грошей чаловікам загрожує покарання, яке встановить суд.

 

--Найменше, що загрожує затриманим, це арешт на строк від трьох до шести місяців, або обмеження волі на строк до п’яти років, або позбавлення волі на той самий строк, якщо злодюжки спіймані вже вдруге – зазначив заступник начальника Ужгородського МВ УМВС В′ячеслав Григор’єв.

 

 

 

Діана ДОРОГІЙ, Ужгородський МВ УМВС

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.