На Перечинщині прокуратура проводить перевірки в лосовій сфері

19 лютого до правоохоронців звернувся лісничий Порошківського лісництва із заявою про те, що мешканці с. Туря Бистра самовільно встановили шлагбаум і не дають проїзду вантажним автомобілям до лісозаготівельної дільниці Порошківського лісництва, для вивезення лісо продукції. Керівництво ДП «Перечинський лісгосп» запевняє, що усі необхідні документи на розробку лісосік у них є. Відомості про вказаний факт були зареєстровані в Єдиний реєстр досудових розслідувань.

 

Того ж дня, з письмовою заявою в Перечинський РВ УМВС звернулись і мешканці с.Туря Бистра, в якій вони просять прийняти міри, щодо встановлення законності заготівлі ділової деревини Перечинським держлісгоспом. Люди пояснюють свої дії тим, що внаслідок проїзду вантажних автомобілів з деревиною руйнується дорога та пошкоджуються їхні колодязі. Правоохоронцями в ЄРДР зареєстровано і цей факт та розпочато досудове розслідування по цьому кримінальному провадженні.

Наразі, за інформацією Перечинського міжрайонного прокурора Олександра Братюка, - проводиться перевірка законності проведення лісосічних робіт Перечинським ДЛГ та пов’язаних з цим вищеназваних обставин. Хід досудового розслідування по даним провадженням прокуратурою Перечинського району взято на контроль.

 

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.