В ужгородського пенсіонера " бамбанули" дачу

Днями в Ужгородський райвідділ міліції звернувся пенсіонер, мешканець Ужгорода, який поскаржився, що невідомі особи з його земельної ділянки розташованої в с.Баранинці, викрали двометрові металеві труби з огорожі.

 

В той день було заплановано проведення оперативно-профілактичного відпрацювання на території Ужгородського району. Дільничні інспектори міліції старший лейтенант Юрій Буц та лейтенант Михайло Вал були призначені на відпрацювання території Баранинської сільської ради. Під час відпрацювання вищевказані правоохоронці на об’їзній дорозі міста Ужгород неподалік села Баранинці помітили двох осіб ромської народності, які на повозці везли металобрухт, серед якого були й металеві труби. Зупинившись, дільничні інспектори почали розпитувати, звідки у вказаних громадян ці труби? Молодики сказали, що вони купили металобрухт, але де і в кого, пояснити так і не змогли. Тоді правоохоронцями було прийнято рішення про виклик на місце події слідчо-оперативної групи Ужгородського РВ УМВС. В цей момент один із ромів почав тікати, але був спійманий.

 

По прибутті на місце слідчо-оперативної групи з’ясувалося, що вказані особи викрали металеві труби пенсіонера з Ужгорода. Речові докази були вилучені, а вже в райвідділі з′ясувалось, що обидва крадії раніше попадали в поле зору міліції й мали судимість за скоєння крадіжок.

 

За даним фактом відкрито кримінальне провадження, проводиться досудове розслідування.

 

 

Іван ЛЕШКО

Ужгородський РВ УМВС

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.