На Закарпатті правоохоронці розшукали "угонщиків" американського джипа

У селі Біла Церква Рахівського району днями обікрали приватну станцію техобслуговування автотранспорту, що належить місцевому підприємцю. Вночі невідомі зловмисники виламали металеві двері одного з боксів й винесли з приміщення інструменти та дорогу апаратуру загальною вартістю близько 70 тисяч гривень.

 

Власник техстанції звернувся із заявою про нічну крадіжку в міліцію. У Білу Церкву прибула слідчо-оперативна група, очолювана начальником Рахівського РВ УМВС підполковником міліції Павлом Басарабою. Розшуком нічних крадіїв керівництво доручило зайнятися старшому о.у. карного розшуку майору міліції Юрію Ясінському та дільничному капітану міліції Андрію Халусу.

 

Завдяки професійним діям правоохоронців того ж дня злочин було розкрито. За підозрою в скоєнні крадіжки з СТО було затримано двох жителів Білої Церкви віком 19 та 24 роки. Як з′ясувалося, крадену дорогу апаратуру вони вивезли вночі на джипі «Хаммер» на чеських номерних знаках, що належить одному зі зловмисників, й заховали в селищі Солотвино на новобудові одного з фігурантів справи. Звідти її й вилучили правоохоронці. Затримано на штрафмайданчик і сам модерний «Хаммер».

 

Як повідомляє т.в.о. заступника начальника Рахівського РВ УМВС—начальник кримінальної міліції майор Віталій Клемпота, за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.185 ч.3 Кримінального кодексу України (крадіжка з проникненням у приміщення). Окрім того, згадані молодики проходять ще по одній справі—вони були затримані на кордоні з кількома ящиками контрабандних цигарок. Перевіряється їхня причетність до скоєння інших злочинів, а також з′ясовується походження згаданого автомобіля «Хаммер».

 

 

Володимир ПАВЛЮХ,

СЗГ УМВС України в Закарпатській області

 

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.