Іван Різак - міністру МВС України

Іван Різак - міністру МВС ЗАХАРЧЕНКО: Прошу Вас вжити заходів, щодо захисту мене і моїх рідних від загрозливих і знущальних СМС-посилань, які надходять з телефону0953175508.Попереднє повідомлення-погроза сьогодні вже справдилася: Колесо на машині брата Василя було сьогодні несподівано "пробито".

Шановний Віталій Юрійович!

 

Мені здається, що автори цих посилань під прикриттям певних кримінальних бізнесменів, корумпованих чиновників і перевертнів в погонах пробують відволікти нас усіх від пошуку замовників та вбивць мого сина. Не виключаю, що ці люди входять до групи, яка пробувала приховати злочин під інсценуванням самогубства, тобто можемо мати справу злочинну дуже жорстоку групу, яка діє на теренах Закарпаття для залякування людей. Попереднє повідомлення-погроза сьогодні вже справдилася: Колесо на машині брата Василя було сьогодні несподівано "пробито".

 

Запевняю Вас, що в мене вистачить терпіння пережити і це. Обнадіює тільки те, що ця банда, яка забрала життя в мого єдиного сина і пробувала приховати злочин, отримає по заслугам, в тому числі і довічне увязнення. Суд буде справедливим!Я в це вірю!Ще раз повідомляю Вас, що місцева міліція на мої звернення не реагує. Захистіть

 

хоч Ви нас.

 

З повагою, екс-губернатор Закарпаття, Іван Різак

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.