Правоохоронці Іршавщини затримали злодія з Галичини

Старший оперуповноважений карного розшуку іршавської міліції Сергій Зінич після чергування зайшов у кафе одного з готелів міста Іршави на каву. Адміністратор готелю, побачивши в залі правоохоронця, підійшов до нього і розповів, що невідома особа з його робочого місця викрала комп’ютерну техніку.

 

Про даний випадок оперативник повідомив чергову частину, і на місце події відразу виїхала слідчо-оперативна група Іршавського райвідділу міліції, щоб задокументувати даний злочин.

 

Сергій Зінич разом з колегами розпочав пошуки крадія. Від працівників та мешканців готелю міліціонерам стало відомо, що до даного злочину може бути причетний 40-річний мешканець села Нижнє Болотне Іршавського району. Чоловік цей є уродженцем Львівської області, а на Іршавщині проживає у своєї співмешканки. Правда, спільне життя у них не склалось, часто виникали сварки.

 

Після чергової сварки чоловік пішов ввечері до місцевого диско-клубу, де пробув майже до ранку. Звідти він разом з незнайомими хлопцями та дівчатами приїхав на автостанцію Іршави, де з ними трохи випив. Новим друзям чоловік розповів про сварку з дружиною і запитав, де можна переночувати? Один із хлопців порекомендував готель, куди той на таксі й поїхав.

 

Зайшовши о п′ятій годині ранку в фойє готелю, львів′янин почав шукати адміністратора, щоб зняти номер для відпочинку, але нікого не було. На дивані спав якийсь чоловік, був то охоронник готелю. Відвідувач став його будити, але той не вставав. В голові гостя миттю визріла ідея…

 

У фойє він взяв ковдру, в яку склав комп′ютерну техніку. Крадене відвіз до Мукачева й залишив у свого знайомого на квартирі, ключі від якої у нього були. Після цього чоловік спокійно поїхав додому на Львівщину. Повернувся за кілька днів у Болотне, де на нього вже чекали співробітники міліції. Довелось їм усе розповісти...

 

Як повідомляє перший заступник начальника Іршавського райвідділу міліції Мирон Черничко, за даним фактом відкрито кримінальне провадження старшим слідчим Михайлом Золотарем. Крадієві інкримінується ч.1 ст. 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка).

 

 

 

Віта ГОРЗОВ Іршавський РВ УМВС

 

 

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.