На Закарпатті молодь поєднує наркотики та спорт (ФОТО)

У чергову частину Берегівського райвідділу міліції надійшла оперативна інформація про те, що на території місцевого стадіону невідома особа курить марихуану.

На стадіон прибули старший оперуповноважений відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків майор міліції Стефан Кантор, оперуповноважений капітан міліції Станіслав Калинич та оперуповноважений карного розшуку старший лейтенант міліції Андрій Локовці. Правоохоронці затримали під час куріння марихуани через «бульбулятор» 20-річну непрацюючу мешканку Берегова. В затриманої під час проведення огляду її сумочки було виявлено поліетиленовий пакет з марихуаною вагою близько 15 грамів. Марихуану вилучено та направлено на експертне дослідження. Проводиться подальша перевірка.

 

Відомості про цей злочин слідчим внесено до Єдиного реєстру досудових розсліду­вань, за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України (незаконне зберігання наркотичних засобів), що карається штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, виправними роботами на строк до двох років, арештом на строк до шести місяців, або обмеженням чи позбавленням волі на строк до трьох років.

 

 

Володимир Пуканич

 

Берегівський РВ УМВС

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.