Берегівські крадії розбомбили стіну, щоб вкрасти флекс та лобзик

 У чергову частину Берегівського райвідділу міліції надійшла заява від мешканця м. Берегово про те, що він просить прийняти міри до невідомої особи, яка, зробивши отвір у задній цегляній стінці його підсобного приміщення, проникла всередину й скоїла крадіжку електроінструменту, а саме: флексу, електролобзика та електродрелі. Сума завданих матеріальних збитків становить 1000 гривень. 

В ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники Берегівського райвідділу, а саме оперуповноважені карного розшуку старший лейтенант міліції Василь Бундович, лейтенант Юрій Папіш та слідчий майор міліції Василь Боднар встановили, що крадіжку скоїли мешканці м. Берегово віком 19 та 22 років. Зловмисники у скоєному зізналися, речові докази вилучено.

Відомості про цей злочин слідчим Берегівсь­кого райвідділу внесено до єдиного реєстру досудових розсліду­вань, та кваліфіковано за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення), що карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

Володимир Пуканич, Берегівський РВ УМВС

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.