ДСОшники Хуста затримали хілігана

Тривожна кнопка ДСО допомогла затримати п’яного молодика, який після влаштованої сварки в магазині розбив вітрину та намагався втекти з місця бешкетування.

 

Вечірньої пори у місті Хуст на Закарпатті спрацювала тривожна кнопка в одному з магазинів по вулиці Івана Франка. На місце події негайно вирушив наряд Державної служби охорони. На вході до магазину міліціонери виявили розбиті двері, поруч з якими стояли схвильовані відвідувачі та продавці. Вони відразу вказали міліціонерам напрям, куди побіг винуватець завданих збитків. Вже за сімдесят метрів від магазину правоохоронці затримали підозрюваного у скоєнні правопорушення.

 

Як з’ясувалося, 25-річний Йосип, до того хильнувши зайвого, дорогою додому зайшов до згаданого магазину. Перебуваючи у «веселому» стані, він почав чіплятися до молодої відвідувачки. Дівчина не оцінила його «залицянь» і між ними почалася сварка, яка поступово переросла у штовханину.

 

У розпалі емоцій Йосип вдарив рукою по склу вхідних дверей. Скло не витримало удару і з гуркотом розбилося і порізало чоловікові руку. Побачивши, що накоїв лиха, Йосип вирішив тікати. Та не врахував, що продавець вже викликав міліціонерів ДСО.

 

Коли держохоронці наздогнали його, хуліган намагався відхреститися, мовляв, — це не він. Втім, свідки його «геройства» одностайно вказали на нього. Після цього Йосипу не залишалося нічого іншого, як покірно сісти в машину ДСО і поїхати до міського відділу міліції для з’ясування обставин події та суми завданого магазину збитку.

 

УДСО при УМВС України в Закарпатській області

 

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.