На Закарпатті з нелегалами плiч-о-плiч боряться міліціонери та прикордонники

Питання протидії нелегальній міграції та участі громадян в охороні державного кордону заслуховувалося на нараді при керівництві перечинської міліції та Чопського прикордонного загону.

 

Майже вся територія Перечинського та Великоберезнянського районів є прикордонною контрольованою зоною, тут розміщені п’ять відділів прикордонної служби. Основне завдання, що стоїть перед прикордонниками – це охорона Державного кордону та протидія нелегальній міграції.

 

Ось і нещодавно на прикордонній смузі у селі Завосино Великоберезнянського району було виявлено та затримано трьох уродженців однієї з азіатських республік, один з яких дорогою до застави, очевидно від переохолодження, втратив свідомість і помер.

 

Незважаючи на постійну роз’яснювальну роботу, що проводиться серед населення прикордоння як прикордонниками, так і правоохоронцями, такі випадки, на жаль, не поодинокі. Тому питання співпраці дільничних інспекторів міліції та дільничних інспекторів відділень прикордонної служби на минулому тижні заслуховувалося на нараді при начальнику перечинської міліції Віктору Ребрею, яка проходила в адмінбудинку Великоберезнянського відділення міліції. Тут були присутні дільничні інспектори перечинської міліції та відділень прикордонних служб «Новоселиця», «Великий Березний», «Стужиця», «Княгиня», «Верховина Бистра». Від Чопського прикордонного загону мав слово старший офіцер з організації службової діяльності дільничних інспекторів прикордонних служб Дмитро Карасьов. Присутні заслухали звіти дільничних інспекторів про пророблену роботу на своїх територіях обслуговування з питань профілактики та виявлення кримінальних правопорушень, пов’язаних з нелегальною міграцією. І в майбутньому на території Перечинщини та Березнянщини проводитимуться аналогічні спільні заходи прикордонників та правоохоронців.

 

Мирослава Пекар,

Перечинський РВ УМВС

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.