В Ужгороді розтрощив стенд з інформацією про курс обміну валют

Міліціонери Державної служби охорони затримали чоловіка, який після влаштованої ним сварки у приміщенні банку розтрощив стенд з інформацією про курс обміну валют.

Днями у місті Мукачево Закарпатської області на пульт централізованого спостереження центру технічної охорони управління ДСО при УМВС України в Закарпатській області надійшов сигнал «Тривога» з одного з відділень банку.

 

Наряд Державної служби охорони прибув на місце спрацювання «тривожки» за три хвилини. Під’їжджаючи, міліціонери ДСО побачили чоловіка, який швидко вийшов з банку і щосили вдарив ногою стенд з інформацією про курс обміну валют, який стояв поруч з входом до відділення. Неврівноваженого чоловіка негайно затримали. Ним виявився 30-річний Василь, мешканець Мукачівського району.

 

Нещодавно Василь розійшовся з дружиною. Але надія на те, що вона повернеться до нього, не згасала. Того дня хлопець вирішив ще раз спробувати помиритися з коханою і пішов до банку, в якому працює дівчина. Вмовляння Василя про примирення виявилися марними — жінка категорично відмовилася навіть спілкуватися з ним. Принциповість дружини розлютила парубка і на адресу дівчини посипалися образи, прокльони та погрози. Молодик настільки розлютився, що й справді, здавалося, він готовий до рукоприкладства. Налякані банківські працівники натиснули тривожну кнопку ДСО.

 

Василь не захотів чекати міліцію і пішов геть. Нічого не досягнувши, у розпалі вдарив стенд, який потрапив йому під «гарячу ногу»…

Тепер чоловікову доведеться відповідати за свою нестриманість як перед банком, так і перед колишньою дружиною.


УДСО при УМВС України в Закарпатській області

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.