Міліція Міжгірщини виявляла осіб, які втягують підлітків у злочинну діяльність, проституцію, жебрацтво, наркоманію

Минулого тижня школярі Міжгірщини мали весняні канікули. З цього приводу особливу увагу підліткам, які мали відпочинок від школи, приділили правоохоронці. Під час канікул міліція виявляла осіб, які втягують підлітків у злочинну діяльність, проституцію, жебрацтво, наркоманію. Попереджалися й злочини з боку самих неповнолітніх, перевірявся рівень їхнього соціального стану і правового захисту.

 

До відпрацювання було залучено працівників кримінальної міліції у справах дітей Міжгірського РВ, міліції громадської безпеки, служб у справах дітей Міжгірської райради.

 

Працівники міліції виявляли та документували факти продажу неповнолітнім алкогольних і тютюнових виробів. Особлива увага зверталася на ті заклади торгівлі, що розташовані поблизу вокзалів, місць дозвілля та відпочинку підлітків. Особи, які продають дітям алкоголь або тютюнові вироби, притягуватимуться до адміністративної відповідальності за ч. 2 ст. 156 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Поза увагою не залишалися й ті дорослі, які доводять підлітків до стану алкогольного сп’яніння.

 

Уже складено ряд адміністративних протоколів, в тому числі за ч. 2 ст. 156 КУпАП (Продаж неповнолітнім алкогольних і тютюнових виробів), яка передбачає накладення штрафу від 30 до 100 неоподаткованих мінімумів доходів громадян.

 

 

 

Марія Ньорба,

Міжгірський РВ УМВС

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.