В Ужгороді власнику ВАЗа 2105 прибили колеса

По телефонній спецлінії «102» до Ужгородського міськвідділу міліції надійшла інформація про те, що вулицею Грушевського ходить невідомий з ножем. Першим на місце виклику прибув наряд Державної служби охорони у складі прапорщика міліції Миколи Бабунича та старшого сержанта міліції Сергія Мушака.

 

До міліціонерів ДСО звернулася жінка і розповіла, що через вікно своєї квартири вона побачила, як підозрілий громадянин довго порався біля автомобіля її чоловіка. Як наслідок, два колеса припаркованих у дворі «Жигулів» були проколоті ножем. Виявивши пошкодження, подружжя вирішило викликати міліцію.

 

Отримавши прикмети підозрюваного та дізнавшись напрямок його руху, міліціонери ДСО вирушили на його пошуки і метрів за 40 затримали чоловіка, який повністю підпадав під отриманий опис.

 

39-річний Леонід був напідпитку. Під впливом алкоголю пригадав старому приятелю — власнику машини — старі неповернені борги та образи. Проходячи повз «п’ятірку» боржника, згадав про складаний ніж у кишені. От і вирішив у такий спосіб звести рахунки зі своїм кривдником.

 

Злопам’ятного чоловіка відвезли на освідчення на стан сп’яніння, а звідти до міськвідділу міліції для детального пояснення обставин пошкодження чужого майна.

 

УДСО при УМВС України в Закарпатській області

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.