Іршавські правоохоронці накрили нарко урожай

У ході проведення операції «Візит» дільничні інспектори Іршавського райвідділу міліції Іван Коваль та Василь Кебелеш отримали інформацію про зберігання селянами наркотичних речовин: макової соломки та конопель.

 

У селі Білки в поле зору дільничного інспектора Кебелеша попала молода жінка, яка у себе вдома зберігала макову соломку. Коли на її подвір′я завітали працівники міліції, то розгублена жінка не могла вимовити й слова. Спробувала щось пояснити, але поліетиленовий пакет з маковою соломкою говорив сам за себе. За висновками експертизи, вилучена речовина містить алкалоїди опію морфін, кодеїн, що є особливо небезпечною наркотичною речовиною.

 

Через два дні у селі Кушниця старший дільничний інспектор Іван Коваль довідався, що 40-річний чоловік може у себе вдома зберігати коноплю. Під час огляду обійстя стражі порядку виявили речовину, подібну до коноплі, яка також зберігалась у пакетику. Поспілкувавшись із господарем, міліціонери дізнались, що чоловік зберігав дану речовину для власних потреб без мети збуту. За висновками експертизи, вилучена речовина є особливо небезпечним наркотичним засобом – канабіс (маріхуана).

 

Відомості внесені до єдиного реєстру досудових розслідувань, слідчими Іваном Романом та Тетяною Данканич-Палюх розпочато кримінальні провадження за ч.1 ст.309 Кримінального кодексу України (Незаконне зберігання наркотичних засобів без мети збуту), що карається обмеженням волі на строк до трьох років або позбавлення волі на той самий строк.

 

Віта ГОРЗОВ,

Іршавський РВ УМВС

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.