У Сваляві наряд ДСО затримав крадія

Майже опівночі на пульт охорони УДСО поступив тривожний сигнал: в магазині «Малятко» м.Свалява спрацювала охоронна сигналізація. Диспетчер негайно сповістив чергову частину Свалявського РВ УМВС.

 

Одразу виїхавши на місце пригоди, наряд ДСО та слідчо-оперативна група встановили, що всередину даного магазину з тильного боку, розбивши вікно, проник невідомий громадянин. Працівники міліції, оточивши магазин, затримали 40-річного непрацюючого місцевого мешканця. Як виявилось, той вже добре знайомий з правоохоронцями.

 

Відносно цього чоловіка вже ведеться не одне кримінальне провадження. Він скоїв декілька крадіжок, навіть обікрав Християнську Євангелістську церкву «Суботнього дня», - розповідає начальник карного розшуку Свалявського РВ УМВС старший лейтенант міліції Іван Куля.

 

До єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості кримінального провадження за ознаками кримінального правопорушення ч.3 ст.15 ч.3. ст.185 Кримінального кодексу України («Замах на крадіжку»), що карається позбавленням волі на строк від 3 до 6 років. Наразі триває досудове розслідування.

 

Вікторія Кіяк,

Свалявський РВ УМВС

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.