Іршавські міліціонери вилучили "одноруких бандитів"

Згідно Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні» у нашій державі офіційно гральний бізнес заборонений, а тому працівники іршавської міліції проводять спеціальні заходи, аби виявляти факти незаконної діяльності закладів, де розміщуються гральні автомати.

 

За останні роки в Україні гральні автомати набрали великої популярності, як серед молоді та і людей більш старшого віку. Гральний автомат – це наркотик: спробував раз хочеться ще, а далі ти вже не помічаєш, як стаєш залежним від нього...

 

У гравця на думці тільки одне--де знайти гроші, в кого їх можна позичити?! Але борги потрібно повертати, та де взяти кошти, коли все програв… І тоді люди йдуть на радикальні методи: беруть кредити у банках, скоюють крадіжки, навіть вбивства, а дехто вирішує цю проблему ще гірше – самогубством...

 

Працівники служби по боротьбі з економічними злочинами Іршавського райвідділу міліції Михайло Головей та Василь Німчук в ході перевірки ряду підприємців на предмет дотримання вимог законодавства при зайнятті господарською діяльністю виявили три гральні автомати в одному з кафе міста Іршави. У подальшому правоохоронці разом з старшим слідчим Михайлом Золотарем вилучили дані апарати, які не просто знаходились у залі, а були ввімкнуті і на одному з них грав відвідувач.

 

Даний факт вилучення ігрових автоматів занесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. За цим фактом відкрите кримінальне провадження за ознаками ст. 203 ( Зайняття забороненими видами господарської діяльності) Кримінального кодексу України.

 

 

 

Віта ГОРЗОВ,

Іршавський РВ УМВС

 

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.