Іван Різак – генералу Варцабі: міліція буде щось робити чи чекаємо нових трупів серед моїх рідних

1. Копія телеграми прийнятої з Ужгорода по телефону в кредит 26 грудня 2012 року 14 год.14.хв за номером 608/64 Слів 97

В цій телеграмі я Вас повідомляю, автомобіль зелена десятка( номер в телеграмі) з надписом таксі 1551 неперервно знаходиться біля моєї квартириі веде зовнішнє спостереження . На прохання стати на стоянку, шофер відповів, якщо нам щось не подобається, то незабаром в цій квартирі буде вбита ще одна людинаю.

Я просив захисту в начальника УМВС.

2. Копія телеграми прийнятої з Ужгородапо телефону в кредит 12 грудня 2012 року 12 год. 24 хв. за номером 608/32 слів 76

В цій телеграмі я Вас повідомляю, що протягом довгого проміжку часу біля моєї квартири знаходиться машина марки «жигулі» бежевого кольору (номер вказано в телеграмі) з позначкою «таксі». Поведінка водія викликає підозру.

Теж прошу захисту в начальника УМВС.

3. А ще Ви мені обіцяли відповісти на моє звернення ,за чиїм дорученням прес-служба так блискавично розповсюдила версію смерті мого сина в той час, коли не було проведено жодної слідчої дії.Вчора сайт http://karpatnews.in.ua/ пробував поширити інформацію про моє вбивство. Це роблять одні і ті ж люди чи різні?

 

Закарпатська міліція ще не відповіла мені на десятки питань. Шановний Василь Миколайович! Це такий стиль роботи зараз чи персональне відношення до мене?

Правди я і так добюся. А своїх підлеглих попросіть реагувати по закону.

Дуже чекаю відповідальності винних за вбивство мого єдиного сина! І за це вони відповідять! Незалежно від прізвищ тих чи інших начальників різного рівня в області.

Світогляд

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.