На Іршавщині кретин відібрав у бабусі 100 гривень

Нещодавній візит дільничного до 82-річної мешканки села Крайня Мартинка спонукав стареньку скористатися візитівкою «Ваш дільничний інспектор» та навідатися до дільничного в день його прийому. Довіра до дільничного поборола сумніви, і бабуся заявила на власного онука.

 

Прикрий випадок трапився у селі Крайня Мартинка, що на Іршавщині. 83-річна бабуся, незважаючи на поважний вік, сама вела домашнє господарство, яке утримувала на невеличку пенсію. Останнім часом у бабусі проживав її 42 –річний онук, що ніде не працював і частенько зловживав спиртними напоями. Коли в черговий раз він добряче пригостився, пішов до бабусі просити грошей. Старенька гроші давати на горілку не хотіла. Це обурило чоловіка, і він почав лупцювати стареньку. Після цього, силоміць відібрав від потерпілої 100 гривень.

 

Бабуся довго вагалась, йти до міліції, чи ні. Через декілька днів все ж таки прийшла до дільничного інспектора Іршавського районного відділу міліції Олександра Канчія на прийом і про все розповіла.

 

Дільничний разом з оперуповноваженим карного розшуку Михайлом Суханом протягом декількох днів вистежували хулігана, але він до бабусі не приходив. Врешті-решт, якогось ранку кривдник все ж таки з'явився у селі і був затриманий правоохоронцями.

 

До слова, у 2011 році 42-річний правопорушник вже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжку 450 гривень.

 

За даним фактом було відкрито кримінальне провадження (стаття 186 Кримінального кодексу України (грабіж), яке направлено до суду.

 

 

 

Віта ГОРЗОВ,

Іршавський РВ УМВС

 

 

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.