Вбивця ужгородця Степана Баджо шизофренік?(ВІДЕО)

25 січня ,в центрі Ужгорода було знайдено тіло 13-річного хлопчини. Як стало відомо, це було тіло раніше зниклого громадянина Степана Баджо.Цього ж дня міліція Ужгорода затримала підозрюваного у вбивстві, громадянина 1988 року народження, котрий зізнався у скоєнні злочину. Досудовим розслідуванням встановлено, що 13-річний ромський хлопчик був вбитий своїм ґвалтівником, який таким чином намагався приховати факт насильницького задоволення статевої пристрасті неприродним способом.

[media=http://www.youtube.com/watch?v=0rxgJKoFDVo]

 

 

Шизофренія — ендогенний прогредієнтний (процесуальний) психотичний розлад, що характеризується погіршенням сприйняття реальності та значною соціальною дисфункцією. Зазвичай дебютує у молодому віці (16-30 років).

Хвороба дивна тим, що недужий нібито будує свою персональну реальність, де діють інші закони, відмінні від законів навколишнього світу: ця реальність затягує хворого щораз глибше, в розвинених стадіях перетворюючи його життя на сон. Шизофренік живе в іншому світі — і зовсім байдужий до навколишніх цінностей і реалій.

Анонс Закарпаття

 


рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.