На Закарпатті продовжують "працювати" телефоні шахраї

Зранку мешканці Сваляви з невизначеного номеру зателефонував невідомий їй чоловік. Представившись працівником міліції, він попросив передати йому гроші в сумі 6000 гривень. За таку суму пропонував вирішити питання про не притягнення її 34-річного сина до кримінальної відповідальності за скоєння хуліганських дій. На щастя, син в цей час був вдома і задум шахрая провалився. Свалявчани повідомили правоохоронців, що трохи не стали жертвами телефонних шахраїв.

 

На цей раз для матері з сином все обійшлося повідомленням до райвідділу. Та ось у Мукачеві чоловік розпрощався з 3 тисячами гривень, бо не перевірив інформацію, яку йому наговорив у телефонну слухавку незнайомий чоловік. Згадані кошти він віддав за вирішення неприємностей, що буцімто виникли у його сина.

 

Міліціонери радять в таких випадках не поспішати, а приймати зважені рішення. Для початку, потрібно спробувати з'ясувати, де знаходиться наразі близька людина, за порятунок якої у вас просять винагороду. Зверніться у райвідділ міліції, де, як вас переконують, перебуває ваш родич, та перевірте, чи відповідають такі запевнення дійсності, - каже заступник начальника - начальник кримінальної міліції Свалявського райвідділу міліції Василь Папіш. Також це можна з'ясувати, зателефонувавши за номером «102».

 

 

 

Вікторія Кіяк,

Свалявський РВ УМВС

 

 

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.