Іван Різак - генералу Варцабі: Хто робив упізнання сина, чому на нього не покликали мене, де протокол упізнання і фото з місця трагедії?

Пане генерал міліції! Вашим старим колегою з СБУ полковником Лизанцем було заявлено, Що тіло мого сина упізнав один з друзів сина, який служить в міській міліції. Нам відома тільки одна така людина , з яким син підтримував відносини, і який приїзжав до нас навіть в Харків декілька разів, а раніше грав з ним у футбол- Це Юрій Галаговець. Повідомте будь ласка нас, чи був він на упізнанні, а також з протоколом упізнання, а також фотографіями з місця трагедії. Чекаю на відповідь хоча переконливо догадуюсь, що цього у ВАС немає по тій причині, що по версії замовників сина було вбито, в нього було забрано посвідчення і він мав зникнути. Тому і телефон після смерті працював. Хотілося би також дізнатися про тих людей, які не дали це зробити, знайшовши паспорт в кишені куртки, що було великою несподіванкою для вбивць.

 

Запитайте полковника Лизанця хоча б у дружній розмові, чому він так кричав на мене замість висловлення співчуття. Лють у нього викликало чому син ходить з паспортом, а також те, що я не визнаю версію самогубства і його легенди про цю версію. А рядом стояв полковник Вучкан і казав , що версій ніяких немає, бо не поведено слідчих дій.

 

Чи не прийшов час назвати прізвища замовників, вбивць,А також тих, хто хотів приховати злочин, а й знищити тіло мого сина? Рзшифровка пересування мобільних телефонів, а також зєднань телефонів основних осіб Вам підкаже. А свідки тим більше все розкажуть. Чекаю на змістовні відповіді, не посилаючись на таємницю слідства

 

Бо навіть в центральній пресі свідки з Вашої сторони розказали на кілька статей КПК, а Ваші підлеглі ще про якусь таємницю говорять.


Світогляд

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.