Чому і за чиїм дорученням міліція так швидко коментував смерть сина екс-губернатора Закарпаття?

Іван Різак: із свого життєвого досвіду знаю, що в Україні не так багато так званих інформаційних центрів, які можуть "під копірку" поширювати інформацію на сотнях сайтах за кілька хвилин (з телеграми до Генерального прокурора України Віктора Пшонки)

Шановний Вікторе Павловичу!

 

16 листопада цього року , коли був убитий на замовлення єдиний мій син Різак Олексій Іванович, керівник центру громадський звязків УМВС в Закарпатській області Ганна Валюк через невеликий проміжок часу після трагедії , коли у слідчих, за словами полковника Вучкана не було жодних версій цієї трагедіїї, у нічному випуску ТСН каналу 1+1 була прогошена одна з версій - самогубство мого сина Олексія. Ніяких інших версій не називалося. Вважаю, що це могло стати одним із джерел поширення брехливої версії про смерть мого сина сотнями інтернет-видань для формування громадської думки. Прошу Вас дати доручення ,чому ЦГЗ УМВС так швидко коментував цю трагедію? Причому перше офіційне повідомлення про неї було опубліковане не раніше ніж за десять днів. Із свого життєвого досвіду знаю, що в Україні не так багато так званих інформаційних центрів, які можуть "під копірку" поширювати інформацію на сотнях сайтах за кілька хвилин . Переконаний, що серйозний аналіз інформацію робився під зазделегідь розроблену версію вбиства. А знаходження центру поширення цієї інформації дозволить вийти на впливових замовників вбивства моєї єдиної дитини.Не відступлю і не здамся! Прошу допомоги в приведені замовників і вбивць на лавупідсудних. Вони повинні відповісти і перед Богом і перед Законом.

 

З глибокою повагою, ІВАН РІЗАК

 

 

Слідством також не надано відповіді на питання, задані в телеграмі:

 

У зв’язку з цим, необхідно:

 

1. Встановити за номерами ІМЕІ телефонні апарати, в яких використовувались sim-карти зномерами абонента ГАННИ ВАЛЮК за період з 16.11.2012 по 17.11.2012 року.

 

2. Встановити за допомогою операторів телекомунікації (ПрАТ «Київстар», ТОВ «Астеліт», ПрАТ «МТСУкраїна») координати місць звідки здійснювались телефонні дзвінки за допомогою sim-карт, які належать абоненту ГАННІ ВАЛЮК 16.11.2012 року

 

3. Отримати трафіки телефонних з’єднань як по номеру телефону, так і по номеру ІМЕІ, які належать абоненту ГАННІ ВАЛЮК за період з 16.11.2012 по 17.11.2012 року..

 

Світогляд

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.