Правоохоронці Берегова затримали "наркош" (ФОТО)

У чергову частину Берегівського райвідділу поступив рапорт від старшого оперуповноваженого відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків майора міліції Стефана Кантора про те, що працівниками міліції отримано оперативну інформацію про те, що в м. Берегово, на території залізничного вокзалу, 20-річний мешканець міста може при собі мати наркотичну речовину марихуана.

В Ході Проведення Оперативно-Розшукових Заходів Стефан Кантор, Оперуповноважені Лейтенант Міліції Олександр Дюрков Та Старший Лейтенант Міліції Андрій Локовці Біля Залізничного Вокзалу Затримали Трьох Місцевих Юнаків, Які Зібралася, Аби Покурити Через Бульбулятор «Травку». У Них Було Виявлено Два Згортки З Фольги, В Яких Знаходилось Близько 10 Грамів Марихуани Та Скляний Пристрій Для Куріння Марихуани.

 

Відносно Юнаків За Вчинення Правопорушення Відкриті Кримінальні Провадження За Ч. 2 Ст.307 КК України (Незаконне Зберігання Наркотичних Засобів), Що Карається Позбавленням Волі На Строк Від Шести До Десяти Років З Конфіскацією Майна.

 

 

 

Володимир Пуканич

Берегівський РВ УМВС

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.