На Берегівщині стався скандал пов'язаний з загибеллю худоби

20 квітня на одному із закарпатських сайтів розміщено повідомлення про факт порушення на території Берегівського району, Закарпатської області, ветеринарних правил під час захоронення великої рогатої худоби. Відомості про вказане повідомлення одразу було внесено до Журналу єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події Берегівського РВ УМВС України у Закарпатській області.

 

 

 

Виїздом слідчо-оперативної групи на місце події встановлено, що неподалік с. Чікош, Берегівського району, виявлено захоронення великої рогатої худоби.

Огляд місця події проведено із залучення спеціалістів: сектору ветеринарної міліції УМВС України в Закарпатській області, Берегівської лікарні ветеринарної медицини, Берегівського міськрайонного відділу Держсанепідемслужби в Закарпатській області та із застосуванням фотозйомки.

На місце пригоди виїжджали: заступник Берегівського міжрайонного прокурора, начальник Берегівського РВ УМВС України в Закарпатській області, старший інспектор сектору ветеринарної міліції УМВС України в Закарпатській області, керівники Берегівської лікарні ветеринарної медицини та Берегівського міськрайонного відділу Держсанепідемслужби в Закарпатській області.

Відомості про вказаний факт, негайно внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Прокуратурою області забезпечено контроль за ходом даного кримінального провадження.

 

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

 

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.