На Березнянщині міліція затримала грабіжника

Юний зловмисник, який раніше вже притягався до кримінальної відповідальності, цього разу спокусився на пенсію 61-річного ліквідатора аварії на Чорнобильській АЕС. Одягнувши на голову маску, бандит увірвався серед ночі в чужу оселю.

 

Цей злочин трапився днями у селі Малий Березний Великоберезнянського району Закарпатської області. 61-річний господар оселі Іван уже спав, коли в хату через незачинені двері близько о пів на першу ночі проникла стороння особа. Бандит стусанами розбудив чоловіка і став його бити, вимагаючи гроші. Забравши 1200 гривень, нападник утік.

 

Про інцидент потерпілий «чорнобилець» розповів сільському голові, а той повідомив про напад на пенсіонера в міліцію.

 

За скоєння злочину правоохоронці затримали за гарячими слідами 20-річного раніше судимого жителя М.Березного. Юний грабіжник зізнався у скоєному, вилучено речові докази скоєння злочину—чорну в′язану шапку з вирізами для очей і рота, а також частину з вкраденої суми.

 

Дана подія внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, попередня кваліфікація—ст.186 ч.3 Кримінального кодексу України (Грабіж, поєднаний з проникненням у житло). Зловмисник перебуває під вартою. Обставини справи з′ясовує слідство.

 

 

 

СЗГ УМВС України в Закарпатській області

 

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.