Іршавські оперативники по "гарячим слідах" затримали крадія

До дільничного інспектора Іршавського райвідділу міліції Василя Яцканича звернулась пенсіонерка із села Малий Раковець відносно крадіжки гаманця.

 

Потерпіла кожного місяця сплачувала кредит у банку. Напередодні ввечері жінка підготувала гроші, поставила їх до гаманця, а гаманець до поліетиленового кулька і пішла спати. Кульок же залишила в підсобці. Вранці вона вийшла на подвір»я і побачила, що на її підсобному приміщенні відтиснуті вхідні двері. Далі жінку очікував неприємний сюрприз -- з приміщення зник кульок з гаманцем, у якому було 300 доларів та 600 грн, а також була викрадено 5 літрів горілки домашнього виробництва.

 

На місце події відразу була направлена слідчо-оперативна група Іршавського районного відділу міліції та досвідчені оперативники Олександр Попович та Степан Вовканич. Міліціонери отримали інформацію про можливу причетність до крадіжки односельця потерпілої, раніше судимого за розбійний напад. Той інколи допомагав жінці по веденню домашнього господарства.

 

В ході перевірки даної інформації оперативники О.Попович та С.Вовканич навідались додому до 41-річного підозрюваного, який зізнався у скоєнні даної крадіжки. Крадій пояснив, що ввечері він захотів трохи випити домашньої горілочки. Грошей у чоловіка на її придбання не було, а тому вирішив піти до пенсіонерки. Напередодні він у неї працював по найму і бачив, де вона ховає горілку. Коли прийшов до потерпілої, відтиснув двері, зайшов до приміщення, взяв пляшку з горілкою і поставив її поліетиленового кулька, який знаходився у приміщенні. Після цього підозрюваний пішов, а вже вдома побачив, що крім горілки він вкрав ще і гаманець з грошима…

 

Речові докази вилучено, за даним фактом, як повідомив начальник Іршавського райвідділу міліції підполковник Микола Куриця, відкрито кримінальне провадження та вказаному громадянину оголошено підозру в скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка з проникненням у приміщення). На даний час слідчий Олеся Зейкан проводить досудове розслідування та перевіряє чоловіка на причетність до інших аналогічних злочинів.

 

Віта ГОРЗОВ

 

Іршавський РВ УМВС

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.