Мусимо визнати: виходячи з реалій, арешти замовників і вбивців Олексія Різака пройдуть тільки після зміни керівництва правоохоронних органів в Закарпатті

 Мусимо визнати: виходячи з реалій, арешти замовників і вбивців Олексія Різака пройдуть тільки після зміни керівництва првоохоронних органів в Закарпатті. Системний опір обєктивному слідству і кількість провокацій проти екс-губернатора Різака і його рідних зростають. 

Міліція грається в мовчанку. До цих пір батьків Олексія не повідомлено про час, справжні місце і справжні причини смерті Олексія не називаються. Хоча це не є таємницею слідства. Не є таємницею і протокол з місця трагедії, на огляд якого мусили визвати батька. Нібито пожаліли батькове хворе серце! А ці щоденні безчинства біля квартири Різака, які міліція не може зупинити, прямі і непрямі знущання над рідними - це теж жалість?

 

Вони вірять, що Іван Михайлович зірветься і це вирішить всі питання. Щось схоже було в 2005 році. Але тоді помаранчеві відморозки тричі кидали екс-губернатора за грати і понад два роки тримали на лаві підсудних. Теж мабуть надіялися, що Різак не доживе до відновлення справедливості. А він дожив! І разом з сімєю повернувся додому.

 

І отримав новий удар від політико-бізнесової групи-невдах, які з усієї сили стараються компроментувати владу на всіх рівнях: вони наважилися вбити найдорожче- сина. Але екс-губернатор продовжує боротьбу. Мало того, отримав підтримку в боротьбі за справедливість від керівництва держави, а не від тих, яких клав на трон різного калібру в свій час. Бог їм суддя! І спасибі Президенту, Генеральному прокурору, керівникам МВС І СБУ. Це додає сил, наснаги і віри в справедливість!

 

За фальсифікацію слідства, фашизм під час ексгумації тіла, масову дезінформацію теж прийдеться дуже серйозно відповідати. Бо це вбивство невинної дитини, а не складання легенд про екс-губернатора.

 

Цікаво, що скажуть слідчі, відводу яких домагається Різак з першого дня, після пояснення терміну "потерілий" згідно нового КПК Радником Президента України Андрієм Портновим? Може почують його в Закарпатті?

 

Бо тут не чують навіть наших експертів, які хочуть допомогти слідству. А серед експертів старші офіцери і генерали з різних куточків України, які в слідчих органах попрацювали десятки років.

 

Вони теж уважно стежать за реакцією на їх питання. Попросимо їх проаналізувати дії і перших осіб поравоохоронних органів в Закарпатті в конкретному нашому випадку.

 

Терпіння у нас вистачає. Чекаємо і на реакцію влади...

 

Світогляд

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.