У кримінальній столиці Закарпаття місцевий "алкаш" наїхав на наряд ДСО

Наряд групи затримання Мукачівського міжрайонного відділу Державної служби охорони перебував по місцю дислокації в центрі міста Мукачево Закарпатської області, де знаходиться чимало ювелірних магазинів та банківських відділень.

 

Проходячи повз службовий автомобіль державних охоронців, молодий чоловік, який перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння, раптом голосно і претензійно звернувся до міліціонерів з питанням, мовляв, «чому це вони не патрулюють місто?». Коротке пояснення, що ДСО долучена до охорони громадського порядку, не влаштувала чоловіка. Він почав так голосно ображати міліціонерів нецензурними висловами, що перехожі з острахом почали обходити його стороною. Правоохоронці попросили молодика припинити крики та двічі попередили про можливу адміністративну відповідальність за появу у громадському місці у нетверезому стані. Але хлопець не зупинявся.

 

Його запросили проїхати на службовому автомобілі до міськвідділу міліції. З погрозами звільнити правоохоронців з органів внутрішніх справ, він все ж сів у машину. У міськвідділі міліції 32-річному Андрію пояснили його адміністративні права та відвезли у поліклініку для освідчення на рівень алкогольного сп’яніння. Експертиза підтвердила, що він перебуває у нетверезому стані.

 

Андрій офіційно не працює. Підробляє на автозаправці миттям машин. Перебравши пива у сонячний день, він вирішив, не помітивши, як сам порушив громадський порядок. На нього складено протокол.

 

УДСО при УМВС України в Закарпатській області

 

 

 

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.