ТОП-5 підпалів автівок на Закарпатті (ФОТО)

Про підпали елітних автомобілів чиновників Закарпаття вже говорить вся Україна. В народі говорять, що таким методом зараз проходять політично-кримінальні розборки на території краю. 19 червня минулого року в Ужгороді, на подвір`ї будинку по вул.Оноківській,  невідомі особи запалили іномарку "Тойота Авенсіс", що належала начальнику ВДАІ м.Ужгорода, підполковнику міліції Олексію Співаку. Машину облили якоюсь легкозаймистою рідиною й запалили, вогнем знищено салон, передню й задню частини автомобіля. Тоді міліція порушила кримінальну справу за фактом навмисного пошкодження майна шляхом підпалу, а сам постраждалий призначив нагороду в розмірі 10 тисяч гривень за інформацію про підпал "Тойоти". Ціна цієї автівки на первиному ринку від 227.652 грн.

1 грудня того ж 2012 року, близько 3 години ночі у Мукачево невідомі спалили автомобіль Mercedes ML-350 прокурора міста Руслана Біловара. Іномарка, 2012 року випуску, знаходилася у дворі житлового будинку прокурора і була повністю знищена вогнем. Автомобіль належав матері прокурора і ним користувалася вся родина. Слідчі кваліфікували  злочин, як умисне пошкодження майна, вчинене шляхом підпалу. Вартісь позашляховика на первиному ринку від 704 000 грн.


А наступне повідомлення про підпал автомобіля чиновника надійшла в обласному центрі Закарпаття 22 грудня. Близько 4 години ранку в Ужгороді зайнялося авто Hyundai Santa fe, яке належить заступнику міського голови Ужгорода - регіоналу Юрію Белякову. Вартість базової моделі цього "корейця" становить 297 475 грн.

 

 

22 лютого, вже цього року,  близько 02.40 в чергову частину Мукачівського міськвідділу міліції надійшло повідомлення про загорання в місті Мукачево автомобіля марки "Suzuki Grand Vitara" 2007 р.в. Машина була припаркована на вул.Одеській, у дворі за місцем проживання її власника. Автомобіль виявився власністю начальника ВБНОН Ужгородського міського управління УМВС Василя Швардака. Вартісь джипа на первиному ринку становить 284 172 грн.


 


Останє повідомлення про підпал VIP-авто надійшло з Ужгороду минулими вихідними. Близько 1 години 40 хвилин 28 квітня, до Ужгородського МВ УМВС України в Закарпатській області надійшло повідомлення від депутата Закарпатської обласної ради VІ скликання, щодо загоряння його автомобіля.

Виїздом на місце події слідчо-оперативною групою встановлено, що на подвір’ї будинку депутата горів автомобіль марки «Mercedes ML 350» 2012 року випуску. Вогнем пошкоджено моторний відсік та лакофарбове покриття авто.

Власником "Мерседеса" виявився депутат Закарпатської обласної ради, проректор УжНУ Юрій Переста.

Анонс Закарпаття


рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.