В кримінальній столиці Закарпаття міліція затримала наркомана фольшивомонетчика в одній особі

Близько опівночі, під час патрулювання нічними вулицями Мукачева, сержанти патрульної служби міліції Олександр Котубей та Олександр Самулник помітили 28-літнього юнака, який поводився підозріло.

 

Як з′ясувалося, цей молодик уже неодноразово потрапляв у поле зору працівників міліції. Інспектори патрульної служби помітили, що хлопець явно нервує і щось приховує. Підозрілого мукачівця запросили для бесіди в міськвідділ, де під час особистого огляду з кишені штанів хлопець витягнув паперовий згорток з марихуаною. За словами любителя «травки», він знайшов її ще восени на пустирі, висушив та зберігав для особистого вживання. Молодик не розраховував на те, що буде затриманий правоохоронцями. А тепер доведеться відповідати за цей кримінальний проступок.

 

Окрім того, під час особистого огляду правоохоронці знайшли в нього ще й купюру номіналом 100 доларів США з явними ознаками підробки. Спочатку походження даної купюри чоловік пояснити не зміг, та згодом розповів, що знайшов її в центрі Мукачева... Але зовсім не переконливо це звучало від чоловіка, який не раз мав проблеми із дотриманням закону.

 

Всі речові докази вилучені і направлені на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС. Тривають досудові перевірки.

 

 

Наталія Машіко

 

Мукачівський МВ УМВС

 

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.