На Закарпатті оголошено війну корупції

Корупція є одним з основних чинників, що реально загрожують національній безпеці та конституційному ладу України. Вона має негативний вплив на різні сторони суспільного життя: соціальну і правову сфери, економіку, політику, міжнародні відносини.

 

Працівниками закарпатського УБОЗу вжито комплекс заходів щодо проведення роз′яснювальної роботи серед населення стосовно своєчасного повідомлення міліції про факти корупційних проявів. Співробітники спецпідрозділу регулярно беруть участь в проведенні семінарів у Закарпатському обласному центрі перепідготовки працівників органів державної влади, місцевого самоврядування, керівників держпідприємств, установ та організацій.

 

За матеріалами працівників УБОЗ УМВС з початку року відкрито 8 кримінальних проваджень у сфері службової діяльності, з яких задокументовано два факти хабарництва, повідомляє начальник управління полковник міліції Микола Кулітка. Складено також 8 адмінпротоколів про корупцію, зокрема щодо інспектора прикордонної служби, директора школи, інспектора митниці, кількох депутатів районного та місцевого рівня. Три протоколи вже розглянуті судом і прийнято рішення про накладення штрафів.

 

СЗГ УМВС України в Закарпатській області

 

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.