Міліція затримала на Хустщині молодих злодіїв

Квартирні крадіжки та крадіжки з автотранспорту є одним з найпоширеніших видів злочинів. Зловмисники часто користаються з безпечності самих жертв, які недбало ставляться до збереження власних цінностей.

 

От і двоє молодих жителів Хустщини теж вдалися до злодійського ремесла. Хлопці вирішили, що простіше гроші красти, ніж заробляти... Вони проникли до одного з будинків у місті Хуст, підібравши ключі до вхідних дверей і скориставшись відсутністю господарів. Понишпоривши по кімнатах, знайшли в шафі гроші в сумі близько 500 гривень, прихопили й мобільний телефон марки «Нокіа».

 

Наступною жертвою цих же молодиків став 27-річний житель села Монастирець Хустського району. Чоловік мав необережність залишити без нагляду на узбіччі дороги свій автомобіль, з якого через незачинені двері невідома особа викрала кошти в сумі 15000 російських рублів, 200 доларів, 400 гривень, а також навігатор та відео-реєстратор іноземного виробництва.

 

На розкриття обох крадіжок хустським міліціонерам знадобився час. Але врешті-решт, після наполегливих пошуків, у поле зору оперативників карного розшуку потрапили 21- річний Іван та 20-річний Василь, непрацюючі жителі Хустського району. Як з′ясувалося, обидві крадіжки—і з квартири, і з машини—це їх рук справа. Паралельно правоохоронці встановлюють, де ще встигли наслідити злодійчуки.

 

--Ніхто і ніде не може бути впевнений, що злодії обминуть його оселю. Але зменшити ризик стати жертвою крадіїв під силу кожному. Адже, хто раз потерпів від "домушників", той десятому перекаже, що слід дбати про безпеку свого житла. Зрештою, запобігти втраті майна ніколи не пізно,-- вважає начальник хустської міліції полковник Василь Турдай.

 

Агнеса КУРТЯК,

ХУСТСЬКИЙ МВ УМВС

 

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.