"Безпрідєл" в кримінальній столиці Закарпаття

Із заявою в Мукачівський міськвідділ міліції звернувся 29-річний житель міста, який повідомив про те, що невідома особа в приміщенні кафе відібрала від нього золотий ланцюжок із хрестиком вагою 15 грамів. Обставини пограбунку з′ясували правоохоронці, затримавши 30-річного грабіжника.

 

Зі слів очевидців і самого затриманого, потерпілий під час сварки в кафе навмисно перекинув на нього банку з фарбою, якою заляпав йому штани та взуття. Розрахуватись за заподіяну шкоду чоловік відмовився, після чого, в якості застави за новий одяг, той відібрав від нього золото…

 

Дана подія наразі кваліфікується як грабіж, обставини справи повинно з′ясувати слідство.

 

Іншою жертвою грабіжника став 27-річний житель села Бедевля Тячівського району. Як розповів в міліції сам потерпілий, на березі річки в селі Широкий Луг його пограбував, відібравши 500 гривень і мобільний телефон «Нокіа», його 20-річний знайомий. Юного грабіжника тепер розшукують правоохоронці, аби притягнути до відповідальності за скоєний пограбунок.

 

Третьою жертвою грабіжника став 28-річний мукачівець, якого перестрів серед ночі на вулиці міста невідомий молодик і відібрав його велосипед.

 

УМВС України в Закарпатській області

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.