В гуцульському краї стартував I-ий мистецький карпатський фестиваль-пленер „karpatyArt”

25 липня розпочався перший мистецький карпатський фестиваль-пленер „karpatyArt”. Це перший фестиваль академічного мистецтва у Карпатах, що поєднується з активним відпочинком. Фестиваль має дві локації: Яремче та Ворохта, а темою фестивалю цього літа (25-29 липня) стала „Камерна музика”.

 

Фестиваль „karpatyArt” спрямований на актуалізацію академічної музики, підтримку учасників у їх творчій діяльності, об’єднання та обмін досвідом між молодими виконавцями в груповій (тренінги) та сценічній (концерти) роботі. Серед учасників фестивалю музиканти з Польщі, Іспанії та України.

 

Подія обіцяє бути цікавою як для активних музикантів, ансамблістів, молодих композиторів, критиків, мистецтвознавців, так і для поціновувачів академічної музики та усіх бажаючих. Фестиваль „karpatyArt” буде проходити у рамках святкування дня міста Яремчі з 25 по 29 липня.

 

Серед гостей фестивалю: Ірина Пижик – доцент кафедри спеціального фортепіано ЛНМА ім. Лисенка; Кирило Стеценко – завідуючий кафедрою менеджменту шоу-бізнесу КНУКіМ; Олена Пилатюк – доцент Львівської Національної музичної академії ім. М.В.Лисенка. 


Джерело:pravda.if.ua

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.