В Одесі відбудеться виставка закарпацького художника Артура Тиводара

3 серпня у Музеї Західного та Східного Мистецтва у м.Одеса відбудеться презентація нової виставки ужгородського художника Артура Тиводара «CREDO».

 

На виставці буде представлено 60 робіт, 30 з яких було створено в 2011-2012 рр., які і складають основу проекту «CREDO».

 

Відкриття виставки: 3 серпня 2012 о 15:00

 

Виставку можна відвідати з 3.08.2012 по 30.08.2012

 

за адресою: м.Одеса, вул.Пушкінська, 9

Довідка: Артур Тиводар народився 1963 р. у с. Тересва Закарпатської області. Як митець сформувався у майстерні народного художника України Івана Михайловича Шутєва.

 

Виставкова діяльність автора розпочалась у 1990 р. Перша персональна виставка художника відбулася в Ужгороді. Відтоді він мав вже понад півтора десятка виставок у багатьох містах України.

 

Особливе місце в творчому доробку митця посідають оригінальні твори зі шкіри та самоцвітів філософської та релігійної тематики, що вражають глибиною духовного наповнення, мінімалізмом зображувальних засобів, віртуозною технікою обробки матеріалу. У своїх картинах Артур використовує різнокольорову шкіру та різноманітне напівдорогоцінне каміння: опал, агат, сердолік, гранат, кришталь, лазурит тощо.

 

 

Джерело:zakarpattya.net.ua

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.